Konferens på Herrestad

Här på Herrestad får ni en underbar helhetsupplevelse i en harmonisk miljö som skapar trygghet och sammanhållning i ert konferenssällskap.

Ni är välkomna att konferera i vårt Annex intill mangårdsbyggnaden på Säteriet, halvdag, heldag eller flera dagar, med den pension ni önskar. Givetvis tillgodoser vi era önskemål.

Ni har tillgång till hela anläggningen under er vistelse hos oss vilket gör att det lämpar sig för viktiga affärsmöten, ledningsgrupper och teambildning.

Vi kan erbjuda konferensmöjligheter i inspirerande miljö inkluderande blädderblock, whiteboard, PC-kanon samt mineralvatten och frukt. 

Lunch till lunchkonferens

Det är den form av konferens som är vanligast hos oss. Konferensdagen startar med lunch, på kvällen middag i restaurang Jordkällaren och avslutas med lunch dag 2. Här är det många som lägger in bastu-/badtunne-aktivitet innan middagen.

Endagarskonferens

Ni välkomnas med en kaffe och hembakad luns i salongen som konferensstart, avbrott görs för den hemlagade lunchen och sammankomsten avslutas med kaffe och hembakad säsongspaj. 

Allinclusivepaket

Efter en heldags konfererande intas en drink på altanen och därefter bjuds ni på en årstidsanpassad meny å lokala råvor med dryckesförslag i restaurang Jordkällaren där helhetsupplevelsen är unik med levande ljus, fårskinnsfällar och en sprakande kamin. Övernattning med den pension ni önskar.

Utefolkskonferens

Vi har samarbete med ett aktivitetsföretag som heter Utefolk, vilka erbjuder aktiviteter åt grupper från 8-30 personer i en naturskön miljö på ön Holmen i Herrestadssjön. Utefolks samarbete med oss ger er som besökare många möjligheter att välja mellan olika aktiviteter som passar era önskemål.

Låt oss skräddarsy en heldag åt dig med massor av aktiviteter, mat och umgänge. Vi tar hand om er, vilket betyder att ni kan njuta av vår sköna småländska natur. På ön Holmen har du garanterad sjöutsikt!

Låt dig inspireras av deras information på hemsidan.

Utefolkkonferens
Ett exempel på utefolkkonferens.